Almara Soap

Design Soap Studio


Vyrobeno v ČR ♥ 100% ruční výroba ♥ Netestováno na zvířatech ♥ Vegan friendly

Zásady ochrany osobních údajů


Správcem údajů je Ing. Pavel Machek, se sídlem Slepá 67/1, 25092 Šestajovice. IČ 87559757.
Ochrana vašich osobních údajů jakožto fyzické osoby je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
Správce údajů je platně registrován u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 40514.
Tím, že nám poskytnete vaše osobní údaje, nám dáváte svůj souhlas se zpracováním a správou údajů, jejichž účel a podmínky použití jsou stanoveny níže. Všechny vaše osobní údaje, které od vás obdržíme, budou shromážděny, uloženy a použity v souladu s platnými právními předpisy.
Osobní údaje jsou informace, které vás mohou identifikovat jako jedince.


ZPRACOVÁVANÁ DATA
Můžeme o vás zpracovávat následující údaje a záznam o příslušné korespondenci můžeme uchovávat:

- Informace, které poskytnete prostřednictvím kontaktního formuláře na stránce www.almarasoap.cz/
- Informace, které poskytnete při registraci na stránce www.almarasoap.cz/registrace
- Informace, které poskytnete pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy

Pokud nesouhlasíte s tím, aby vaše osobní údaje byly používány v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů, prosíme, nepředávejte nám své osobní údaje prostřednictvím webových stránek.


ROZSAH ZPRACOVÁVANÝCH ÚDAJŮ
Zpracováváme pouze nezbytně nutné údaje pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro vedení uživatelského účtu a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení Kupujícímu (pokud tuto možnost označí, nebo pokud její označení není možné, tak ji výslovně nevyloučí). Souhlas nebo jeho odepření se zpracováním osobních údajů není podmínkou, která by znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

Jméno, příjmení, oslovení
Pohlaví
Adresa pro zasílání objednaného zboží
Telefonní číslo
E-mailová adresa
Historie nákupů
Historie navštívených stránek na webu
Historie aktivit v e-mailových kampaních

Tento seznam může být aktualizován.

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:
- vyřízení objednávky
- vyřízení reklamace
- zodpovězení Vašich dotazů
- cílenou nabídku našeho zboží a služeb
- marketingové akce
- uchování historie nákupů pro účely cílení nabídek


MARKETING
Jste-li naším zákazníkem a v minulosti jste si u nás už objednali, můžeme Vám zasílat nabídky na e-mail z právního titulu tzv. oprávněný zájem. Pokud naše nabídky již nebudete chtít dostávat, můžete se odhlásit z odběru novinek emailem přes odkaz v kterémkoliv newsletteru.
Pokud se u nás registrujete k odběru novinek nebo si zřídíte zákaznický účet, aniž byste si u nás objednali, můžeme Vás přímým marketingem kontaktovat pouze tehdy, dáte-li nám k tomu svůj souhlas označením příslušného pole v registračním formuláři.


DOBA ZPRACOVÁNÍ ÚDAJŮ
Vaše osobní údaje, které zpracováváme v souvislosti s kupní smlouvou, budou zpracovávány po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy (např. reklamační lhůta) a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle obecně závazných právních předpisů (10 let plynoucích např. ze zákona o účetnictví, DPH, atd.)

Osobní údaje, které zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, budeme zpracovávat nejdéle do odvolání Vašeho souhlasu pro tento účel zpracování.

BEZPEČNOST
Vaše osobní údaje nepředáváme žádně třetí osobě. Výjimku představují externí dopravci a osoby podílející se na dodání zboží, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

VAŠE PRÁVA
Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:
- získání opisu osobních údajů - napište nám a my Vám pošleme, jaká data o Vás máme,
- opravu osobních údajů - napište nám, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,
- výmaz osobních údajů - pokud si nepřejete, aby Vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,
- odvolat souhlas - pokud chcete odvolat Váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.
- podat stížnost - naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů, můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem